Produkty pro hroznový mošt (4)

Černé rozinky

Černé rozinky

Uzbecké rozinky jsou známé svou kvalitou a chutí. Černé rozinky jsou sušené hrozny, které se od ostatních typů rozinek liší svou tmavou barvou a silnou chutí. Mají bohatší chuť a aroma než světlé rozinky a často se používají při přípravě sladkých pokrmů, pečiva a dezertů. Rozinky jsou také bohaté na antioxidanty a další živiny, což je činí oblíbenou složkou zdravé stravy.
Třešeň

Třešeň

Dostupné pro leteckou dopravu
Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí
Sušené švestky

Sušené švestky

Uzbecké švestky jsou známé svou kvalitou a chutí díky příznivému klimatu a úrodné půdě v regionu. Uzbecké švestky se také často suší pro dlouhodobé skladování a jako svačina nebo přídavek do různých pokrmů. Jsou bohaté na živiny, jako jsou vitamíny, minerály a vláknina. Švestky se často jedí jako samostatná delikatesa, přidávají se do kaší, dušených pokrmů, salátů a dalších jídel, a také se používají k výrobě kompotů a džemů. Jsou také známé svými mnoha zdravotními přínosy, včetně podpory trávení a posílení imunitního systému.